アメリカ便り〜"Special request's cooking by my husband" Part 2!!!
「旦那様の無茶振りクッキング」その2!!!
I made Cow Tail Stew from process of making the lou one week ago.
It was funny to cook.
一週間前、牛テールシチューをルーを作るところから作りました。
これは楽しかった♪
Cow tail was so soft because it was stewed long time.
When we ate the stew, the meats wonderfully neatly came off from the bones.
牛テールは長い時間煮込んだのでとても柔らかくなっていて、食べる時には見事綺麗に骨からスルッと外れてくれました。
It was pretty delicious!
めちゃくちゃ美味しかったです!
I offered the stew with Japanese style tuna pasta and salad;-)
和風ツナパスタ、サラダと一緒に(*^^*)♪
The next day, I also prepared the stew with fresh cream(whip cream).
翌日の朝は生クリームを添えて供し、
And moreover next day, I made omelet rice with cow tail stew.
"Omelet rice of fluffy egg" was also requested by my husband.
Anyway, everything was so good :-)
更に次の日には牛テールシチュー&オムライスにして戴きました。
ふわふわ玉子のオムライスは、これまた旦那様からのリクエスト…。
何はともあれ、どれもこれも、とっても美味しかった〜(*^^*)
By the way, the red wine which I bought at this time has good taste for seasoning of the beef stew.
It was correct that I bought it!
ちなみに今回買ったワインは、ビーフシチューの味付けにベストマッチなお味!
これは買って正解~(◍˃̶ᗜ˂̶◍)ノ"
Now, what is that I will need to cook on next time???
さてはて、次は何を作れと???